Monínec - singltrek

V srpnu pořádám týdenní pobyt na místním kopci jménem Javorová skála, hlavním úkolem akce bude především se při sjíždění svahu nezabít. Usmívající se

Lanovkou se necháme vyvézt na kopec, pak najedeme na sjezdovou cyklostezku a hurá seznámit se s paní tratí! Máme na výběr ze dvou různých tras odlišné obtížnosti. Na cyklostezku kategorie „profi“ nedoporučuji se pouštět bez pořádného profibiku, vybavení a zkušeností,  je nejlíp se o tuhle trať ani nepokoušet, je fakt dost hodně drsná! Na mojí mizernou fyzickou kondici je délka dráhy cca 1200 m plně dostačující. Pro Vaší představu o náročnosti svahu nejvíce vypovídá video.

Závěrem mám dobrou zprávu pro účastníky zájezdu, že ubytování a strava je již zajištěna. Jako hlavní organizátor akce pouze postrádám dostatečný počet „pečovatelek“ nejen pro děti (věk 10 a 12 roků) našeho generálního sponzora.

Přidat komentář


Zvýrazněné položky jsou povinné.

Přehled komentářů

  1. Adrenalin (Roman, 3. 7. 2010 22:48:56) Odpovědět

    Ahoj Víťo, netušil jsem, že jsi založil klub sebevrahů, dost silný kafe na můj vkus. Kde na ty svoje báječný vylomeniny bereš čas? Dobře se opatruj.

  2. Adrenalin (Eva, 4. 7. 2010 0:06:59) Odpovědět

    Vítku, opravdu náročná dráha, přijeď konečně do Kimi a určitě se nudit nebudeš. Máme tady ledové koryto pro šílence tvého ražení. Pa


Reference:

Foto - Vize

Praha fotografická

Koktejl kultur

Winston Econ Art

Kontakt

Vítězslav Říha
Mobil: + 420 608 512 544

TOPlist